Allotjament

Hotel Can Blanc

Si voleu passar uns dies a la Garrotxa, envoltats de natura, us suggerim l’allotjament a Can Blanc, un petit hotel rural amb molt d’encant situat a escassament 5 minuts a peu del restaurant La Deu, des d’on us facilitem la reserva. Can Blanc és una antiga casa pairal del segle XIX, totalment reformada i convertida en hotel l’any 2001.

Hotel rural amb encant

L’hotel Can Blanc disposa de 12 habitacions dobles, 3 amb un petit jardinet privat, i 3 més familiars dissenyades com a dúplex, a les antigues golfes de la masia, que inclouen una altra habitació més petita amb dos llits. Totes les habitacions disposen de lavabo privat, climatització i televisió.

A la planta baixa de l’hotel Can Blanc hi trobem una gran sala presidida per la llar de foc, és el menjador on es serveixen els esmorzars continentals al matí amb productes de la Garrotxa, a la mateixa sala hi trobareu la zona de lectura i un espai de jocs. A l’exterior hi trobem la terrassa, la piscina, una gran zona enjardinada i un escenari natural màgic, boscós i esquitxat de rierols serpentejants, amb infinites possibilitats per a la contemplació de la natura i les passejades.

Reserves a Can Blanc

972 276 020
www.canblanc.es