Els nostres entrants
Patates de la Deu artesanes (les Patates Bretxa desde 1943)
12,50 €
Flor de carxofa amb pernil ibèric i salsa romesco
14,00 €
Pastís de verdures amb fons d'espàrrecs verds i oli d' alfàbrega
10,50 €
Mil fulls de poma i foie amb reducció de vi de l'Empordà
11,80 €
Amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de gerds
12,00 €
Fesols de La Vall amb butifarra esparrecada
10,00 €
Pernil de gla amb pa de coca de Folgueroles, torrat i amb tomàquet
25,80 €
Paella d'arros de peix (mínim per a 2 persones; temps d'espera, 20 min.)
21,00 €
Paella d'arros mixta (mínim per a 2 persones; temps d'espera, 20 min.)
19,00 €
Espàrrecs verds a la brasa amb salsa romesco
12,50 €
Assortit de verdures escalivades amb ou dur i olives
11,50 €
Barrejat de bolets amb juliana de verdures
12,50 €
Pop a la gallega (amb parmantier de patata, pebre roig de La Vera i oli d'oliva verge extra )
18,00 €
Canelons casolans amb beixamel gratinada
9,80 €
Els nostres calamars a la romana
17,20 €
Del mar a la taula
Cloïsses Gallegues a la planxa o a la marinera
26,00 €
Suprema de turbot salvatge al forn o a la planxa
25,00 €
Llenguado a la planxa
22,00 €
Gambes a la planxa
segons mercat
Rap de la Costa a la planxa o al forn
26,00 €
Suprema de llobarro salvatge al forn o a la planxa
27,00 €
Calamars a la planxa
21,50 €
Tronc de bacallà amb mel de la Garrotxa i fruita seca
19,50 €
Nota:
El peix al forn se serveix amb patata, ceba i tomàquet laminat.
El peix a la planxa se serveix amb juliana de verdures i oli d’all i julivert.
Les nostres carns
Cua de bou guisada amb sèpia
14,00 €
Xai a la brasa amb guarnició
15,00 €
Pollastre a la brasa amb guarnició (1/4)
9,10 €
Entrecot de vedella femella a la brasa "criada a la Garrotxa"
19,50 €
Filet de vedella femella a la brasa "criada a la Garrotxa"
23,50 €
Cuixa d'ànec amb peres
13,50 €
Rostit de pollastre de pagès amb escamarlans
18,00 €
Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura (80º)
25,00 €
Peus de porc a la cassola amb naps negres
13,50 €
Carbonada volcànica (vedella amb cervesa, ceba i bolets amb gratèn de patata i formatge)
15 ,00 €
Nota:
Les carns a la brasa i a la planxa se serveixen amb patata al caliu i carbassó arrebossat.
Carta de postres
Volcanet de xocolata - Couland (temps de preparació i cocció 18’) Plat recomanat
9,50 €
Cilindres de xocolata B&N amb cruixent de sèsam Plat recomanat
6,00 €
Pastís de la casa (Brownie de xocolata amb gelat de vainilla de Bourbon)
5,80€
Crema catalana amb sucre caramel·litzat
Plat de Cuina Volcànica
5,00 €
Flam d’ou de casa amb nata
Plat apte per a cel·líacs
Plat de Cuina Volcànica
4,50 €
Mató amb mel de la Garrotxa
6,50 €
Pastisset de formatge amb fruits vermells
6,00 €
El tiramisú versió del chef Joan Plat recomanat
6,00 €
Crêppes Suzette (salsa de: Gran Manier, rom, suc de taronja, nata i caramel) Plat recomanat
15,00 €
Crêppes Suzette farcits de xocolata o nata i nous, vainilla o melmelada Plat recomanat
15,50 €
Plum cake de fajol amb fruits secs, gelat de ratafia i cruixent de cacao
Plat de Cuina Volcànica
6,80 €
Mosaic de fruites naturals laminades
Plat apte per a cel·líacs
6,50 €
Poma de Girona al forn amb gelat de canyella
Plat de Cuina Volcànica
6,50 €
Gelat de menta o vainilla amb xocolata calenta
Plat de Cuina Volcànica
6,50 €
Sorbets de: gerds, llimona o fruita de la passió
4,80 €
Gelat de boles (3): coco, vainilla, maduixa, menta i xocolata
4,80 €
Cafè irlandès
12,00 €