Carta

La carta de La Deu

Entrants Peixos Carns Postres

Els nostres entrants

Patates de la Deu artesanes (les Patates Bretxa desde 1943)
11,20 €
Mil fulls de poma i foie amb reducció de vi de l'Empordà
10,80 €
Amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de gerds
9,,50 €
Fesols de La Vall amb butifarra esparrecada
9,50 €
Pernil de gla amb pa de coca de Folgueroles, torrat i amb tomàquet
23,50 €
Paella d'arros de peix (mínim per a 2 persones; temps d'espera, 20 min.)
18,50 €
Paella d'arros mixta (mínim per a 2 persones; temps d'espera, 20 min.)
17,20 €
Espàrrecs verds a la brasa amb salsa romesco
10,50 €
Assortit de verdures escalivades amb ou dur i olives
9,80 €
Barrejat de bolets amb juliana de verdures
9,80 €
Pop a la gallega (amb parmantier de patata, pebre roig de La Vera i oli d'oliva verge extra )
16,30 €
Canelons casolans amb beixamel gratinada
Els nostres calamars a la romana
16,20 €

Del mar a la taula

Cloïsses Gallega a la planxa o a la marinera
23,00 €
Suprema de turbot salvatge al forn o a la planxa
23,00 €
Llenguado a la planxa
19,50 €
Gambes a la planxa
segons mercat
Lluç de palangre a la planxa o al forn
18,00 €
Rap de la Costa a la planxa o al forn
22,50 €
Suprema de llobarro salvatge al forn o a la planxa
25,50 €
Calamars a la planxa
19,50 €
Tronc de bacallà amb mel de la Garrotxa i fruita seca
18,50 €

Nota:

El peix al forn se serveix amb patata, ceba i tomàquet laminat.
El peix a la planxa se serveix amb juliana de verdures i oli d’all i julivert.

Les nostres carns

Cua de bou guisada amb sèpia
11,00 €
Xai a la brasa amb guarnició
14,00 €
Pollastre a la brasa amb guarnició (1/4)
6,80 €
Entrecot de vedella femella a la brasa "criada a la Garrotxa"
18,00 €
Filet de vedella femella a la brasa "criada a la Garrotxa"
21,00 €
Cuixa d'ànec amb peres
11,50 €
Rostit de pollastre de pagès amb escamarlans
15,00 €
Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura (80º)
22,80 €
Peus de porc a la cassola amb naps negres
10,50 €
Carbonada volcànica (vedella amb cervesa, ceba i bolets amb gratèn de patata i formatge)
12,00 €

Nota:

Les carns a la brasa i a la planxa se serveixen amb patata al caliu i carbassó arrebossat.

Carta de postres

Volcanet de xocolata - Couland (temps de preparació i cocció 18’) Plat recomanat
8,50 €
Cilindres de xocolata B&N amb cruixent de sèsam Plat recomanat
5,60 €
Pastís de la casa (Brownie de xocolata amb gelat de vainilla de Bourbon)
5,80€
Crema catalana amb sucre caramel·litzat Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
4,80 €
4,30 €
Mató amb mel de la Garrotxa
5,50 €
Pastisset de formatge amb fruits vermells
5,80 €
El tiramisú versió del chef Joan Plat recomanat
13,00 €
Crêppes Suzette (salsa de: Gran Manier, rom, suc de taronja, nata i caramel) Plat recomanat
15,10 €
Crêppes Suzette farcits de xocolata o nata i nous, vainilla o melmelada Plat recomanat
5,50 €
5,50 €
Plum cake de fajol amb fruits secs, gelat de ratafia i cruixent de cacao Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
6,60 €
Suc de taronja natural
5,50 €
Mosaic de fruites naturals laminades Plat apte per a cel·líacs Plat apte per a cel·líacs
Pinya colada acompanyada de gelat de coco i gelatina de malibu Plat recomanat
6,20 €
Poma de Girona al forn amb gelat de canyella Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
5,50 €
Gelat de menta o vainilla amb xocolata calenta Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
Sorbets de: gerds, llimona o fruita de la passió
4,20 €
Gelat de boles (3): coco, vainilla, maduixa, menta i xocolata
4,20 €
Cafè irlandès
9,50 €