Menú La Deu

Menú disponible de dilluns a diumenge

Entrants

Salmorejo amb gamba vermella i tocs d'oli d'oliva arbequina

Mil fulls de poma de Girona caramel.litzada amb foie i reducció de vi de l'Empordà

Amanida de burrata amb tomàquet de l'hort, vinagreta d'alfàbrega i ruca

Crep de brandada de bacallà amb salsa de pebrots

Pastís de verdures sobre fons de crema de porros

Flor de carxofa al forn amb llagrimes de romesco

Patates La Deu artesanes (especialitat des de 1943)

Peix i carn

Llom de bacallà confitat amb espinacs a la catalana

Llenguado a la planxa amb verduretes

Pop a la Gallega amb Parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.80 €)

Gambes llagostineres a la planxa

Conill a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Pollastre a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa (suplement 7.50 €)

Medelló de vedella amb crema de ceps

Peus de porc guisats amb naps negres

Postres

Mosaïc de fruites naturals

Daus de poma de Girona amb gelat de canyella

Cilindres de xocolata blanca i negra sobre crema de ratafia

Pastís de formatge amb fruits vermells

Sopa de mandarina amb gelat de vainilla bourbon

Pastís cremós de llimona i té verd

Preu

27,95 €

IVA del 10% inclòs

Pa, ½ aigua mineral, entrants, segons i postres.

No inclou altres begudes/cafès.

Menú infantil
Macarrons i bastonets de pollastre + 1/4 d’aigua i bola de gelat.