Entrants
Crema de carbassa amb olivada i formatge de la Garrotxa
Mil fulls de poma de Girona caramel.litzada amb foie i reducció de vi de l'Empordà
Amanida de cabra amb fruits secs, codony i tocs de mel
Salmorejo amb gamba vermella i toc d'arbequina
Pastís de verdures sobre fons de crema de porros
Piquillos de brandada de bacallà
Barrejat de bolets amb juliana de verduretes
Patates La Deu artesanes (especialitat des de 1943)
Peix i carn
Llom de bacallà confitat amb fons cremòs de carbassó i tomàquet cherry
Orada al forn amb patata i ceba
Pop a la Gallega amb Parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.80 €)
Medelló de vedella de la Garrotxa amb crema de bolets i pastisset de patata
Conill a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat
Pollastre a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat
Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa (suplement 7.50 €)
Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.80 €)
Peus de porc guisats amb naps negres
Postres
Mosaïc de fruites naturals
Daus de poma de Girona caramalitzada amb crumble de fajol i gelat de canyella
Sopa de xocolata blanca amb daus de brownie
Gelat de turró amb cremós de ratafia i roques de carquinyolis
El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells i crumble de canyella
Mató amb mel de la Garrotxa
Preu
26,95 €
IVA del 10% inclòs
Pa, ½ aigua mineral, entrants, segons i postres.
No inclou altres begudes/cafès.
Menú infantil
Macarrons i bastonets de pollastre + 1/4 d’aigua i bola de gelat.
Preu: 13,00 € (10% IVA inclòs)