Menú La Deu

Menú disponible de dilluns a diumenge

Entrants

Salmorejo amb gamba vermella i toc d'oli arbequina

Mil fulls de poma de Girona caramel.litzada amb foie i reducció de vi de l'Empordà

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs, codony i tocs de mel

Pastís de verduretes sobre fons de crema de porros

Brandada de bacallà amb torradetes de coca del mossèn de Folgueroles

Tàrtar de tonyina vermella amb advocat , soja i maionesa de curry(suplement 2.00 €)

Patates La Deu artesanes (especialitat des de 1943)

Peix i carn

Llom de bacallà confitat amb fons cremòs de moniato i verduretes

Orada al forn amb patata i ceba laminada

Pop a la Gallega amb Parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.20 €)

Conill a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Pollastre a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa (suplement 6.40 €)

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.30 €)

Peus de porc guisats amb naps negres

Postres

Mosaïc de fruites naturals

Panacotta de ratafia Russet amb roques de carquinyolis

Cremòs de xocolata blanca amb gelat de canyella

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells i crumble de canyella

Mató amb mel de la Garrotxa

Sopa de pinya amb gelat de coco i gelatina de malibú

Preu

25,95 €

IVA del 10% inclòs

Pa, ½ aigua mineral, entrants, segons i postres.

No inclou altres begudes/cafès.

AMB EL MENÚ PREU ESPECIAL DE VI LA DEU NEGRE O BLANC A 7 € / AMPOLLA

Menú infantil
Macarrons i bastonets de pollastre + 1/4 d’aigua i bola de gelat.
Preu: 11,50 € (10% IVA inclòs)