Menú La Deu

Menú disponible de dilluns a diumenge

Entrants

Crema de carbassa amb olivada i formatge de la Garrotxa

Mil fulls de poma de Girona caramel.litzada amb foie i reducció de vi de l'Empordà

Amanida de cabra amb fruits secs, codony i tocs de mel

Salmorejo amb gamba vermella i toc d'arbequina

Pastís de verdures sobre fons de crema de porros

Piquillos de brandada de bacallà

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

Patates La Deu artesanes (especialitat des de 1943)

Peix i carn

Llom de bacallà confitat amb fons cremòs de carbassó i tomàquet cherry

Orada al forn amb patata i ceba

Pop a la Gallega amb Parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.80 €)

Medelló de vedella de la Garrotxa amb crema de bolets i pastisset de patata

Conill a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Pollastre a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa (suplement 7.50 €)

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.80 €)

Peus de porc guisats amb naps negres

Postres

Mosaïc de fruites naturals

Daus de poma de Girona caramalitzada amb crumble de fajol i gelat de canyella

Sopa de xocolata blanca amb daus de brownie

Gelat de turró amb cremós de ratafia i roques de carquinyolis

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells i crumble de canyella

Mató amb mel de la Garrotxa

Preu

27,95 €

IVA del 10% inclòs

Pa, ½ aigua mineral, entrants, segons i postres.

No inclou altres begudes/cafès.

Menú infantil
Macarrons i bastonets de pollastre + 1/4 d’aigua i bola de gelat.