Menú de cap d’any

2023-2024

Recepció

Recepció de 20:30 a 21.00 h

Menú

Tapetes de benvinguda

Suquet de rap de la costa amb gambeta vermella i pimentó de la Vera

Llagosta oberta a la planxa amb gírgola de card i mussolina d'all negra

Sorbet de grosella negra sobre fons cremós de iogurt de la Fageda

Filet de vedella criada a la Garrotxa amb salsa de foie

Pastis de fi d'any

Raïms de la sort i bossa de cotilló (a les 24.00 h)

Cafès i barra lliure

Dos ambients de ball per donar la benvinguda al 2024

A la matinada

Mini de pernil ibèric, mini bikinis, coca dolça i xocolata desfeta

Celler

Aigües minerals Sant Aniol

D'Origen - Can Bas - Muscat ( D.O. Penedès)

D'Origen - Can Bas - Cabernet Sauvignonn ( D.O. Penedès)

Cava Pere Ventura Brut Nature Gran Reserva ( D.O. Cava)

Preu

155 €

IVA del 10% inclòs

Suplement de la 10€ amb la compra anticipada de dues consumicions de cocteleria o gintònics Premium
(Consumició cocteleria el mateix dia: 10 €)
Per reserves, al telèfon 972 261 004
Paga i senyal de 50€/persona en el moment de fer la reserva.
Caldrà recollir els tiquets abans del 24 de desembre fent la resta del pagament.

Opció amb Allotjament

Hotel Riu Fluvià ****
Sopar revetlla a La Deu + Allotjament en habitació doble i trasllat a l’hotel + Esmorzar
Reserves al telèfon 972 269 444

Preu

225 €

IVA del 10% inclòs