Recepció
Recepció de 20:30 a 21.00 h
Menú
Tapetes de benvinguda
Caldereta de rap de la costa amb gambeta vermella i musclos de roca
Llagosta oberta a la planxa amb juliana de verduretes saltades
Entreteniment refrescant
Filet de vedella femella criada a la Garrotxa amb crema de ceps
Pastís de cap d'any
Raïms de la sort i bossa de cotilló (a les 24.00 h)
Cafès i barra lliure
Dos ambients de ball per donar la benvinguda al 2023
A la matinada
Mini de pernil ibèric, mini d'hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata desfeta
Celler
Aigües minerals Sant Aniol
D' Origen - Can Bas - Muscat ( D.O. Penedès)
D'Origen - Can Bas - Cabernet Sauvignonn ( D.O. Penedès)
Cava Pere Ventura Brut Nature Gran Reserva ( D.O. Cava)
Preu
150 €
IVA del 10% inclòs
Suplement de la 10€ amb la compra anticipada de dues consumicions de cocteleria o gintònics Premium
(Consumició cocteleria el mateix dia: 10 €)
Per reserves, al telèfon 972 261 004
Paga i senyal de 50€/persona en el moment de fer la reserva.
Caldrà recollir els tiquets abans del 24 de desembre fent la resta del pagament.
Opció amb Allotjament
Hotel Riu Fluvià ****
Sopar revetlla a La Deu + Allotjament en habitació doble i trasllat a l’hotel + Esmorzar
Reserves al telèfon 972 269 444
Preu
220 €
IVA del 10% inclòs