Menú de casament

Cuina tradicional i creativa

Menú

Aperitiu show cooking

· · · ·

Tapeta

Bloc de foie amb poma i mel de la Garrotxa

· · · ·

Bufanda de llenguado amb mil fulls de verdureta i marisc amb reducció de bullabesa

· · · ·

Caneló de mandarina

· · · ·

Espatlleta de lletó cuita a baixa temperatura

· · · ·

Pastís de noces

· · · ·

Cafè

Selecció de licors

Assortit de petit fours

Celler

Aigües minerals

Muscat – Can Bas (D.O. Penedès)

D’Origen – Can Bas (D.O. Penedès)

Cava Pere Ventura Aniversari (D.O. Cava)

Aperitiu Cooking Show

Les nostres illes

Pernil Ibèric tallat al moment
Pa de coca del Mossèn de Folgueroles torrat amb tomàquet i oli d’oliva extra

Assortit de formatges
Manchego, Maó, Tetilla, formatge blau, formatge de cabra, cabra cru, fondue .... amb assortit de melmelades fetes nostres)

Taula de vins
Negres amb D.O. Empordà, Penedès, Priorat, Montsant, Rioja , Ribera del Duero.
Blancs mono varietals: Chadonnay, Gewürstraminer i verdejo.

Servei de bar amb cava Pere Ventura rosat, cocktail de fruites, vermuts, cervesa, refresc varis…

Espai cuina

Escamarlans a la planxa

Gambes a la planxa

Pop a la planxa amb sal gruixuda

Rissoto de bolets ò fideuà

Els nostres calamars a la romana

Entrecots de vedella femella criada a la Garrotxa

Aperitius variats

Snacks a l’arribada

Xarrups vegetals de temporada

Dauets de salmó i tonyina

Barquetes de alvocat i tomata assecats amb gules

Mini mozzarella amb gerds i pesto vermel

Assortiments de cons mar i muntany

Mini croquetes de xipironets a la seva tinta

Assortiments divertits de mini burgues

Patates de La Deu artesanes ( des de 1943)

Botifarra d’elaboració amb ou de guatlla trufat

Briks vegetals amb formatge

Broqueta de gamba i bacon amb vinagreta de pimento de la Vera

Cloïsses gallegues a la planxa

Tastet de temporada

Variacions

Canviar l’entrant a taula

Caneló d’all negra, brandada, tomata confitat i cristalls de poma

Carpaccio de vedella de la Garrotxa amb flocs de parmesà

Carpaccio de peu de porc amb bolets a la vinagreta

Bloc de foie amb poma i mel de la Garrotxa

Pastisset de peix i marisc amb llagostins i tocs cítrics

Variacions amb peix:

Suprema de lluç de palangre amb llit de pebrot al piquillo, oli de tòfona i cruixent de calamar

Rapet al forn amb crema de carbassa i olivada

Suprema de corball amb crema de porros i cruixent de patata violeta

Bufanda de llenguado amb mil fulls de verdureta i marisc amb reducció de bullabesa

Turbot salvatge al forn amb patata parmentier, ceba caramel·litzada

Suquet – Bullabessa de rap de la Costa

Medalló de rap trufat amb gambes

Variacions amb carn

Melós de vedella amb crema de ceps i tocs de carbassa

Joue de vedella amb salsa Paris i graten de patata de la Vall

Medalló de cabrit rostit a baixa temperatura amb ceba caramel·litzada i pinyons

Melós de porc ibèric amb castanyes sobre cor de carxofa en tempura

Espatlleta de cabrit cuita a baixa temperatura

Filet de vedella de la Garrotxa amb salsa d’Oportú, patata violeta i cristalls de carbassa

Canviar els entre plats

Sopa de pinya colada amb gelat de coco i gelatina de Malibú

Sorra cítrica amb gelat de menta fresca

Caneló de mandarina

Gominola de mango i fruita de la passió

Pastís de Noces

Pastis cremós de formatge amb mango i crumble de fajol

Pastis massini amb base de crema anglesa

Pastis de nata i pinyons amb yema cremada i cruixent de sèsam

Pastis de crema i xocolata amb fons de taronja

Ganache de xocolata al 70% amb esfera de gerds

Semi fred de mango amb xocolata blanca i cruixent de cacau

El preus del menús inclouen

Minuta de l’àpat (impremta)

Decoració floral a les taules i toia presidencial

Repetició en els plats de peix, carn i pastís

Presentació de plats i pastís

Parella de nuvis (d’Art Carré)