Menú
Aperitiu show cooking
· · · ·
Tapeta
Bloc de foie amb poma i mel de la Garrotxa
· · · ·
Bufanda de llenguado amb mil fulls de verdureta i marisc amb reducció de bullabesa
· · · ·
Caneló de mandarina
· · · ·
Espatlleta de lletó cuita a baixa temperatura
· · · ·
Pastís de noces
· · · ·
Cafè
Selecció de licors
Assortit de petit fours
Celler
Aigües minerals
Muscat – Can Bas (D.O. Penedès)
D’Origen – Can Bas (D.O. Penedès)
Cava Pere Ventura Aniversari (D.O. Cava)
Aperitiu Cooking Show
Les nostres illes
Pernil Ibèric tallat al moment
Pa de coca del Mossèn de Folgueroles torrat amb tomàquet i oli d’oliva extra
Assortit de formatges
Manchego, Maó, Tetilla, formatge blau, formatge de cabra, cabra cru, fondue .... amb assortit de melmelades fetes nostres)
Taula de vins
Negres amb D.O. Empordà, Penedès, Priorat, Montsant, Rioja , Ribera del Duero.
Blancs mono varietals: Chadonnay, Gewürstraminer i verdejo.
Servei de bar amb cava Pere Ventura rosat, cocktail de fruites, vermuts, cervesa, refresc varis…
Espai cuina
Escamarlans a la planxa
Gambes a la planxa
Pop a la planxa amb sal gruixuda
Rissoto de bolets ò fideuà
Els nostres calamars a la romana
Entrecots de vedella femella criada a la Garrotxa
Aperitius variats
Snacks a l’arribada
Xarrups vegetals de temporada
Dauets de salmó i tonyina
Barquetes de alvocat i tomata assecats amb gules
Mini mozzarella amb gerds i pesto vermel
Assortiments de cons mar i muntany
Mini croquetes de xipironets a la seva tinta
Assortiments divertits de mini burgues
Patates de La Deu artesanes ( des de 1943)
Botifarra d’elaboració amb ou de guatlla trufat
Briks vegetals amb formatge
Broqueta de gamba i bacon amb vinagreta de pimento de la Vera
Cloïsses gallegues a la planxa
Tastet de temporada
Variacions
Canviar l’entrant a taula
Caneló d’all negra, brandada, tomata confitat i cristalls de poma
Carpaccio de vedella de la Garrotxa amb flocs de parmesà
Carpaccio de peu de porc amb bolets a la vinagreta
Bloc de foie amb poma i mel de la Garrotxa
Pastisset de peix i marisc amb llagostins i tocs cítrics
Variacions amb peix:
Suprema de lluç de palangre amb llit de pebrot al piquillo, oli de tòfona i cruixent de calamar
Rapet al forn amb crema de carbassa i olivada
Suprema de corball amb crema de porros i cruixent de patata violeta
Bufanda de llenguado amb mil fulls de verdureta i marisc amb reducció de bullabesa
Turbot salvatge al forn amb patata parmentier, ceba caramel·litzada
Suquet – Bullabessa de rap de la Costa
Medalló de rap trufat amb gambes
Variacions amb carn
Melós de vedella amb crema de ceps i tocs de carbassa
Joue de vedella amb salsa Paris i graten de patata de la Vall
Medalló de cabrit rostit a baixa temperatura amb ceba caramel·litzada i pinyons
Melós de porc ibèric amb castanyes sobre cor de carxofa en tempura
Espatlleta de cabrit cuita a baixa temperatura
Filet de vedella de la Garrotxa amb salsa d’Oportú, patata violeta i cristalls de carbassa
Canviar els entre plats
Sopa de pinya colada amb gelat de coco i gelatina de Malibú
Sorra cítrica amb gelat de menta fresca
Caneló de mandarina
Gominola de mango i fruita de la passió
Pastís de Noces
Pastis cremós de formatge amb mango i crumble de fajol
Pastis massini amb base de crema anglesa
Pastis de nata i pinyons amb yema cremada i cruixent de sèsam
Pastis de crema i xocolata amb fons de taronja
Ganache de xocolata al 70% amb esfera de gerds
Semi fred de mango amb xocolata blanca i cruixent de cacau
El preus del menús inclouen
Minuta de l’àpat (impremta)
Decoració floral a les taules i toia presidencial
Repetició en els plats de peix, carn i pastís
Presentació de plats i pastís
Parella de nuvis (d’Art Carré)