Menú 1
Entrants
Xacolina de crema de verdures de temporada
Al mig de la taula per picar:
Amanida de fruita silvestre, formatge fresc i terra d’alfàbrega
Brandada de bacallà amb torradetes de coca del mossèn
Caneló de rostit amb flocs de parmesà
Tallets de peix amb el nostre arrebossat-romana
Segons a escollir
Llata de vedella rostida amb bolets
Cuixeta de pollastre a la brasa amb guarnició
Peus de porc guisats amb cargols
Bacallà alls negres i fons d’espinacs
Peça de llobarro al forn amb patata i ceba laminada
Postres a escollir
Brownie de xocolata amb gelat de coco
Gelat de iogurt de la Fageda amb fruits vermells
Pastisset de la casa (taula complerta)
Cafès
Celler
Aigües minerals
Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)
Preu
30 €
IVA del 10% inclòs
Variacions
Afegint en l’entrant Patates La Deu artesanes 33€
Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat (taules mes de 12 persones)
1/4 Cava Miquel March Brut Nature 4 €
Copa de licor 4 €
Menú 2
Entrants pica-pica al mig de la taula
Xarrup de temporada
Amanida de formatge de cabra a la vinagreta
Mil fulls de foie amb poma i torradetes
Espàrrecs a la planxa amb tocs de romesco
Piquillo de brandada de bacallà
Patates La Deu artesanes (2)
Segon a escollir
Llom de bacallà amb porros i carxofa
Supremes d’orada amb parmentier de patata
Xai a la brasa amb guarnició
Cua de bou amb sépia
Conill a la brasa amb guarnició
Postres a escollir
Panacota de formatge i mango
Timbals de xocolata blanca i negra amb fons de crema anglesa
Cafès
Celler
Aigües minerals
Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)
Preu
35 €
IVA del 10% inclòs
Afegir en l’entrant
Els nostres calamars a la romana (2). Suplement de 3.50 €
Gambeta i escamarlà a la planxa. Suplement de 5.50 €
Canviar els segons per
Llenguado extra a la planxa: 45 €
Espatlla de cabrit a baixa temperatura: 47 €
Carbonara volcànica: 40 €
Menú 3
Entrants
Tastets de benvinguda individuals
Xarrup de crema de temporada ,tàrtar de salmó amb alvocat i formatge de feta al pesto
Tapeta de mil fulls de foie amb poma de Girona i torradetes cruixents
Peixos a escollir
Suprema de lluç de la costa a la planxa amb juliana de verdureta al dente
Suprema de corball amb fons de parmentier de patata de la Vall
Carns a escollir
Galta de vedella rostida amb pastisset de patata
Tall d’espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb bolets de temporada
Pastis de celebració
Cafès
Celler
Aigües minerals
Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)
Preu
38.50 €
IVA del 10% inclòs
Variacions
Afegir en l’entrant patates de La Deu Artesanes i calamars a la romana: 44 €
Supremes de rap amb fons d’espàrrecs verds i olivada:5 €
Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura: 8 €
Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 persones)
Menú 4
Entrants tastet
Carpaccio de vedella criada a la Garrotxa amb flocs de parmesà
Timbal de foie amb compota de figues i torradetes
Tàrtar de tonyina amb alvocat
Daus de pop a la Gallega amb parmentier i pebrot del Padrón
Patates La Deu artesanes i els nostres calamars a la romana
Segons a escollir
Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa
Cueta de rap al forn
Espatlleta de cabrit cuita a baixa temperatura
Suprema de llobarro salvatge a la planxa amb espàrrecs verds
Postres a escollir
Couland de xocolata amb gelat de vainilla de bourbon
Textures de cítrics amb xocolata
Pastisset de formatge amb fruits vermells
Pastis de celebració (taula completa)
Cafè
Celler
Aigües minerals
Vi blanc i negre La Deu (D.O. Catalunya)
¼ Cava Pere Ventura Brut Nature (D.O. Cava)
Preu
56 €
IVA del 10% inclòs
Variacions
Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat (taules de més de 12 persones)