Menús per emportar durant les Festes de Nadal
Del 24/12 al 06/01 ambdós inclosos
Prèvia reserva amb 2 dies d’antelació
(mínim dues persones)
MENÚ FESTA
Mil fulls de poma i foie caramelitzat amb compota de figues i torrades de pa de Folgueroles
Caldereta de rap de costa, patata panadera, gamba i musclo de roca.
Espatlla de cabrit de Segòvia cuita a baixa temperatura amb xalotes
a la reducció de vi de l’Empordà
Pastís de xocolata al 70% cacau amb tocs de turró, fruits del bosc i crumble de canyella
Pa de sèsam
Cava Pere Ventura Anniversary Gran Reserva
Preu
55 € / persona
IVA del 10% inclòs
MENÚ CLÀSSIC
Escudella de Nadal amb pilota
Caneló de marisc amb cremós de fruits del mar
Pollastre de pagès rostit amb prunes i pinyons
Pastís de xocolata al 70% cacau amb tocs de turró, fruits del bosc i crumble de canyella
Pa de sèsam
Cava Pere Ventura Anniversary Gran Reserva
Preu
35 € / persona
IVA del 10% inclòs