Menús de Nadal per emportar

Del 24 de desembre al 6 de gener

Menús per emportar durant les Festes de Nadal
Del 24/12 al 06/01 ambdós inclosos
Prèvia reserva amb 2 dies d’antelació

(mínim dues persones)

MENÚ FESTA

Mil fulls de poma i foie caramelitzat amb compota de figues i torrades de pa de Folgueroles

Caldereta de rap de costa, patata panadera, gamba i musclo de roca.

Espatlla de cabrit de Segòvia cuita a baixa temperatura amb xalotes
a la reducció de vi de l’Empordà

Pastís de xocolata al 70% cacau amb tocs de turró, fruits del bosc i crumble de canyella

Pa de sèsam

Cava Pere Ventura Anniversary Gran Reserva

Preu

55 € / persona

IVA del 10% inclòs

MENÚ CLÀSSIC

Escudella de Nadal amb pilota

Caneló de marisc amb cremós de fruits del mar

Pollastre de pagès rostit amb prunes i pinyons

Pastís de xocolata al 70% cacau amb tocs de turró, fruits del bosc i crumble de canyella

Pa de sèsam

Cava Pere Ventura Anniversary Gran Reserva

Preu

35 € / persona

IVA del 10% inclòs