Especialitats
Patates farcides (unitat)
1,10 €
Patates de la Deu artesanes (unitat)
1,55 €
Entrants
Amanida de formatge de cabra
9,00 €
Escalivada
6,35 €
Entrants selectes (Pernil ibèric "recebo", salmó, patè, patates de la Deu artesanes, rap a la romana, calamars a la romana i dues gambes a la planxa
23,10 €
Pop
14,00 €
Mil fulls de poma amb foie i compota de poma
8,55 €
Barrejat de bolets amb verduretes.
10,50 €
Pastís de verdura
7,70 €
Peixos
Lluç i rap a la planxa
19,00 €
Lluç a la planxa (2 talls)
13,65 €
Rap a la planxa o al forn (2 talls)
24,00 €
Filet de rap a la romana (260 gr/ració)
24,00 €
Rap a la marinera (1 llagostí i 1 escamarlà)
29,00 €
Calamars a la romana (260gr/ració)
14,80 €
Calamars a la planxa.
19,20 €
Lenguado a la planxa.
18,05 €
Parrillada de peix (lluç, calamar planxa, suprema d'Orada, dos llagostins i un escamarlà)
26,91 €
* Sarsuela (lluç, sèpia, calamar, tall de llobarro, cigala, llagostí, musclos)
30,00 €
* Sarsuela amb llagosta
36,00 €
* Supremes d'Orada al forn i dos llagostins
16,61 €
Turbot salvatge al forn o a la planxa
22,80 €
Suprema de llobarro a la planxa o forn.
25,00 €
Pastes i verdures
Canelons (unitat)
1,55 €
Macarrons
5,70 €
Patates fregides (300gr/ració)
3,80 €
* Paella mixta
16,00 €
* Fideuà
16,00 €
* Paella de peix
18,00 €
Carns
Pollastre a la brasa
12,20 €
2/4 de cuixes de pollastre a la brasa.
7,00 €
Pollastre de pagès amb escamarlans (ració)
14,00 €
Conill a la brasa
14,00 €
Cabrit sencer (8-10 racions).
170,20 €
Medalló de vedella amb bolets
9,50 €
Filet de vedella a la planxa
20,50 €
Cua de bou amb sèpia
9,50 €
Cuixa d'ànec amb peres
9,50 €
Peus de porc
8,00 €
Espatlla cabrit cuita a baixa temperatura
22,00 €
Postres
Pastís de formatge
5,40 €
Brownie
4,70 €
Tiramisú
5,40 €
* mínim dues racions
En cas de no portar cap safata o cassola, disposem de safates d’alumini que es cobraran a part (safata mini 0,30 €, safata petita 0,50 € i safata gran 0,90 €)