Política de privacitat

El titular d’aquest lloc web és Reixach i Torner S.L. , amb domicili social carretera La Deu, s/n, 17800 d’Olot, Girona, Catalunya, Estat espanyol, amb CIF B17226580 i inscrita en el Registre Mercantil de Girona, Tom 405, Foli 77, Full GI- 8003.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, i pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, del tot prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la distribució, l’alteració, la modificació o la descompilació de la informació continguda en el lloc web.

L’usuari no podrà utilitzar per a usos no privats, les marques, els dissenys, els logos o els senyals distintius La Deu sense el consentiment explícit i per escrit del titular.

La Deu només autoritza esments dels seus continguts en altres webs, sempre que no reprodueixin els continguts del lloc. En cas de disposar d’un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l’usuari haurà de saber que està entrant a ladeu.es i ha de veure en el seu navegador la direcció URL

La Deu declara que, si no s’indica res en un altre sentit, els textos, imatge, il·lustracions, dissenys, fotografies i altres materials del lloc web, han estat creats per La Deu o bé cedits, transmesos o autoritzats per a la seva utilització en el lloc web, pels seus titulars.

La Deu no es fa responsable de cap conseqüència, dany i perjudici en el sistema informàtic de l’usuari utilitzat per a la connexió amb aquest lloc web.

La Deu es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu web, podent canviar, suprimir o afegir continguts i informació sobre serveis.

La Deu informa els usuaris del lloc que La Deu respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades, pel que fa a les obligacions prescrites a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració o accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a través del lloc web.