Els espais de La Deu

Sales i menjadors polivalents

Al restaurant La Deu ens preocupem constantment per la millora dels nostres espais, buscant la màxima confortabilitat del client. Al llarg dels anys hem fet diverses reformes per millorar la transparència de les sales i la visibilitat a l’espai natural exterior a través de grans parets de vidre.

L’estructura del restaurant destaca per la generositat dels espais. La Deu disposa de diferents sales, molt polivalents i amb capacitats variables, distribuïdes entre la planta baixa i el primer pis. Les instal·lacions del restaurant amb ascensor i rampes d’accés, estan plenament adaptades per a l’accés de les persones minusvàlides.

Espais interiors

Destaquem les quatre sales menjador d’ús diari, que s’adapten a qualsevol tipus de demanda, amb la possibilitat de convertir-les en menjadors reservats amb vistes al Parc Natural de la Zona Volcànica. Gràcies a la seva polivalència es poden celebrar àpats de grup, celebracions familiars o reunions d’empresa en perfecta harmonia amb les taules individuals.

El menjador diari, situat a la planta baixa, disposa d’unes magnífiques vistes a l’exterior, es pot compartimentar per habilitar quatre menjadors reservats.

Al primer pis del restaurant trobem la terrassa interior, amb una gran paret de vidre i vistes a l’exterior, la galeria, una sala interior amb les parets de vidre que li donen una gran profunditat, i el menjador clàssic, un espai privat que ofereix més intimitat.

Els menjadors interiors del restaurant tenen unes capacitats d’entre 30 i 60 persones. Al Restaurant La Deu també disposem d’altres sales de gran capacitat per a la celebració de banquets i esdeveniments d’empresa.

Espais exteriors

L’exterior del restaurant La Deu és un espai privilegiat, envoltat per l’entorn natural de la Garrotxa. Presidida per la font de La Deu, s’obre una gran terrassa menjador a l’aire lliure, amb capacitat per a unes 80 persones, sota una pèrgola de fusta. La disposició de l’espai permet que s’hi pugui habilitar un petit menjador privat per a grups reduïts.